Blog

Adressen om je auto te laten wassen

0

Als u net als wij een grote liefde hebt voor auto’s, dan zorgt u er natuurlijk voor dat uw wagen er altijd op en top verzorgd uitziet. Bij de vele autowasstraten en wasboxen die u vindt op AutowassenIndex, kunt u soms al tegen zeer scherpe tarieven uw auto laten wassen en detailen.

Car Detailing bedrijven zijn er in Nederland genoeg, juist door het grote aanbod zie je soms door de bomen het bos niet meer. Op AutowassenIndex.nl hebben wij een handig overzicht waarin u zelf kunt sorteren op bijvoorbeeld beoordeling en locatie. Zo vindt u niet alleen een wasstraat bij u in de buurt, maar ook nog eens een die goed is aangeschreven door medebezoekers van de website. Natuurlijk kunt u ook zelf een recensie achterlaten wanneer u uw auto een beurt heeft gegeven.

Laat ook uw auto detailen  bij een van de vele adressen op AutowassenIndex.nl!

1 april 2016 |

Velgen laten reinigen?

Reacties uitgeschakeld voor Velgen laten reinigen?

Wilt u uw velgen laten reinigen? Ook dat kan bij een van de vele wasstraten die u vindt op AutowassenIndex.nl. Naarmate u veel gebruik maakt van uw auto, worden uw velgen altijd vuil, stoffig of simpelweg vies. Na een beurt bij een professioneel poetsbedrijf zien uw velgen er weer spik en span uit!

Mooie, schone velgen zien er niet alleen veel beter uit dan vieze exemplaren, het is ook nog eens goed voor je auto. Schone velgen voorkomen namelijk roestvorming. Wanneer een gerenommeerd poetsbedrijf uw auto onder handen neemt, nemen zij vaak ook direct uw velgen onder handen. Een grondige schoonmaak waar je zelf niet altijd op zit te wachten, maar die wij met plezier voor je uitvoeren.

Een ritje door een machinale wasstraat maakt uw velgen wel schoner, maar volstaat niet om ze er weer echt als nieuw uit te laten zien. Bij veel wasstraten kunt u er daarom voor kiezen om uw velgen extra te laten reinigen tegen een meerprijs.

18 maart 2016 |

Car Cleaning bedrijven

Reacties uitgeschakeld voor Car Cleaning bedrijven

Heb je het idee dat je auto wel een wasbeurt kan gebruiken? Dan is het een goede keus je auto langs te brengen bij een car cleaning bedrijf, of anders gezegd een wasstraat, autopoetsbedrijf, autowasstraat of carwash. Omdat er tal van car clean bedrijven zijn in Nederland, weet je soms niet waar je op moet letten. Het is immer je waardevolle auto, en die vertrouw je niet aan de eerste de beste toe. Het is slim om dan eerst op AutowassenIndex.nl te kijken welke bedrijven goed worden aangeschreven.

Car Cleaning bedrijven en wasstraten kunnen verschillende handelingen verrichten voor je auto. Zo kan je kiezen voor een ozonbehandeling waarbij de binnenkant van je auto ontdaan wordt van nare luchtjes, maar kun je ook je auto laten polijsten of waxen. Niet alleen het exterieur van je auto heeft baat bij een behandeling bij een wasstraat of car cleaner. Heeft u interesse in het reinigen van uw auto? Of bent u van plan uw voertuig te verkopen en dient deze er netjes uit te zien voor de foto’s en de uiteindelijke verkoop? Ook dan is het laten schoonmaken in een wasstraat of carwash een goede keuze. Bekijk hier het complete aanbod van wasstraten in Nederland.

28 januari 2016 |

Zelf wassen of kiezen voor een wasstraat?

Reacties uitgeschakeld voor Zelf wassen of kiezen voor een wasstraat?

Het liefst rijd je de hele dag rond in een schitterende auto, maar vanwege het vele gebruik ervan is het niet te voorkomen dat er kleine krasjes en vuil op de auto terecht komt. Wat is nu de beste keuze om je auto weer van een prachtige glans te voorzien? Zelf met de hand wassen, kiezen voor een professionele handwash of even snel en gemakkelijk door de wasstraat? Voor alle keuzes valt iets te zeggen.

Het voordeel van het kiezen voor een wasstraat is dat je zelf niets hoeft te doen. De auto wordt voor je gewassen terwijl hij door de wasstraat wordt voortbewogen. Gemakkelijk, snel en ook nog eens goedkoop. Gemiddeld moet je bij een wasstraat rekening houden met een prijs tussen de 5 en 20 euro. automatische wasstraten vind je in heel Nederland, waarvan je het grootste overzicht vindt op AutowassenIndex.nl. Aan de andere kant is zelf je auto wassen met zeep en heet water vrijwel gratis, maar kost je wel de nodige moeite.

Ook hoor je vaak dat het wassen in een wasstraat geen goede keuze is omdat de borstels van de carwash gemaakt waren van harde plastic haren. Dit betekende kleine krasjes in de lak, die je vooral in goed zonlicht goed kon zien. Tegenwoordig zijn de borstels beter ontwikkeld en worden deze vaak gemaakt van zeem-achtig materiaal. Het resultaat is minder schade, en mer glans.

Een andere optie is kiezen voor een carwash die zich heeft gespecialiseerd in het handwassen van je auto. Deze professionals doen bijna hetzelfde als wat je zelf zou kunnen doen, maar leveren geweldige expertise en combineren dit met handige tools en gereedschappen. Het resultaat? Een schonere auto dan die je krijgt in een wasstraat en daarnaast wordt ook de binnenkant van je auto vaak goed onder handen genomen. Wel is de prijs voor een dergelijke professionele handwash vaak iets hoger dan in een wasstraat. Kortom: wil je snelheid en gemak, kies dan voor een automatische wasstraat. Wil je écht een mooi resultaat? Ga dan zelf aan de slag of kies voor een professionele handwash. Je auto zal je dankbaar zijn!

27 januari 2016 |

Autowasstraat

Reacties uitgeschakeld voor Autowasstraat

Als u op zoek bent naar een wasstraat in de buurt, dan kiest u natuurlijk het liefst meteen de beste wasstraat, of een wasstraat die het beste bij uw budget past. Nu kunt u er natuurlijk voor kiezen om zelf uw auto schoon te maken, maar een wasstraat of zelfs gespecialiseerde handwas-bedrijven zijn voor uw auto vaak een betere optie. Deze speciaal ingerichte wasstraten of autowas-experts zorgen ervoor dat uw auto weer schittert alsof hij net uit de showroom is gereden.

Op AutowassenIndex.nl vindt u het grootste overzicht van wasstraten in Nederland. Deze autowas- en poetsbedrijven staan op een handige manier gesorteerd, zodat u altijd de beste bedrijven bij u in de buurt kunt selecteren en bezoeken. Zo kunt u via het zoeksysteem boven het overzicht gemakkelijk kiezen om de bedrijven te sorteren op beoordeling. Ook kunt u na uw bezoek aan een autowasstraat zelf een recensie achterlaten over uw ervaringen. Zo helpt u ook weer anderen in hun zoektocht naar een goede wasstraat!

26 januari 2016 |

Autowassen

Reacties uitgeschakeld voor Autowassen

tie-carwashKies ervoor om je auto écht grondig te laten wassen in een van de vele automatische en handmatige wasstraten van Nederland. Natuurlijk kan je zelf met een spons en een bak sop aan de slag gaan, maar de experts achter de vele wasstraten zijn bedreven in het autowassen.

Waar automatische wasstraten steeds beter worden, kiezen veel mensen tegelijkertijd ook voor een handmatige carwash. Omdat er veel verschil is tussen de kwaliteit van de wasstraten, vind je op AutowassenIndex.nl een handig overzicht met alle auto wasstraten bij jou in de buurt, die gemakkelijk kunnen worden gesorteerd op de hoogte van de beoordelingen. Kan uw auto dus wel een beurt gebruiken? Laat dan je auto wassen bij een van de vele carwashes van Nederland!

19 mei 2015 |
© 2019 Autowassen Index - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar