logobudget
interieur-home123

Budget Car Cleaning

3 reviews

- Noord-Brabant

Contacteer Wasstraatseigenaar

Contact the Wasstraat Owner

To inquire about this wasstraat, complete the form below to send a message to the wasstraat owner.


exterieur-slider-800x420

Budget Car Cleaning is een poetsbedrijf, gespecialiseerd in reinig-en poetswerk op locatie voor zowel particulieren als bedrijven in Noord Brabant, Limburg & Provincie Antwerpen. U kunt met uw Auto, Vrachtwagen, Trailer, Stacaravan, Camper of Tourcaravan bij ons terecht voor onder andere het: wassen, reinigen, waxen, polijsten, poetsen van uw voertuig.

Door het NIET regelmatig wassen/reinigen van uw auto hechten verschillende soorten vuil snel aan uw lak waardoor plekken ontstaan die zeer moeilijk te verwijderen zijn en krijgen bacteriën in uw interieur de kans te vermenigvuldigen. Ook vanwege de verandering van synthetische naar watergedragen lakken (kwetsbaarder) is onderhoud steeds belangrijker geworden. Gewoon wassen, afsoppen en stofzuigen helpen onvoldoende. Goed onderhoud van uw auto is niet alleen het jaarlijkse onderhoud maar ook het regelmatig reinigen van de auto. Wij adviseren over het algemeen om uw auto minimaal één keer in de twee weken van binnen en buiten te reinigen. Een schone, glimmende en frisse auto rijd toch heerlijk?

Auto’s Poetsen

Goed onderhoud van uw auto is niet alleen het jaarlijkse onderhoud maar ook het regelmatig reinigen van de auto. Verschillende soorten vuil hechten snel aan uw lak waardoor plekken ontstaan die zeer moeilijk te verwijderen zijn en maken bacteriën in uw interieur minder kans te vermenigvuldigen.

Stacaravan Poetsen

Een stacaravan is een kostbaar bezit, van belang is dat dit goed onderhouden wordt. Een grondige was of poetsbeurt van een stacaravan is zeker geen klusje wat in een uurtje gedaan is en gebeurt dit werk geheel handmatig. Een goed onderhouden stacaravan word regelmatig gewassen en in de wax gezet.

Camper Poetsen

Uiteraard laat het gebruik van je camper zijn sporen achter. Zowel het interieur als het exterieur van je camper zijn zo nu en dan aan een flinke schoonmaakbeurt toe. Een camper moet regelmatig onderhouden worden en heeft iets meer aandacht nodig dan een tourcaravan of een stacaravan.

Tourcaravan Poetsen

Uw tourcaravan is het pronkstuk op uw kampeerplaats. Daarom is het van belang dat uw tourcaravan goed onderhouden word. Een goed onderhouden tourcaravan krijgt minimaal 1 keer per jaar een goede professionele poetsbeurt en word daarbij goed gewassen, gepolijst en in de wax gezet.


2 3 4Bezoek de website van Budget Car Cleaning!
Reviews

  • Lid sinds: 19 november 2018

19 november 2018

Vandaag de stacaravan gepoetst, heel erg blij mee.

  • Lid sinds: 26 september 2018

26 september 2018

Fijn bedrijf voor het wassen van de camper, erg handig en origineel!

7 juni 2018

Vandaag voor het eerst mijn Camper laten poetsen zodat die mooi schoon is voordat we naar Noorwegen vertrekken. Zeer tevreden met het resultaat en we kunnen nu als nieuw de weg op.Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 Autowassen Index - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar