logo

Car Butler

2 reviews

- Utrecht

Contacteer Wasstraatseigenaar

Contact the Wasstraat Owner

To inquire about this wasstraat, complete the form below to send a message to the wasstraat owner.


Uw servicegerichte butler op autogebied. Ik ontneem u graag alle zorg als het gaat om uw auto of complete wagenpark. Mijn servicediensten zijn bijna onbeperkt, wat u wensen ook zijn, ik ben er voor u.

Niets is mij te gek, ik ben immers uw butler. Misschien heeft u liever dat uw auto voorzien wordt van een goed navigatiesysteem of carkit. Wilt u het interieur of exterieur van uw auto weer schoon hebben? Of wilt u het allemaal? Geen probleem, ik ben uw aanspreekpunt en regel het allemaal voor u en nu ik toch bezig ben, zorg ik dat het deukje in uw portier hersteld wordt. Heerlijk, uw auto voelt weer als nieuw!

De dienstverlening van The Car Butler is grenzeloos. Wat uw wensen ook zijn, wij zijn er voor u. Van het chiptunen van uw auto, of het reinigen van het interieur of exterieur behoort tot de mogelijkheden. Onze unieke haal en brengservice zorgt bovendien voor nog meer gemak! Producten

The Car Butler heeft alles op autogebied in huis. Hierdoor bent u zelf weinig tijd kwijt en verzekerd van goede service. We plannen zo efficiënt mogelijk uw verschillende wensen in, hierdoor bent u vaak uw auto maar één dag kwijt, zo is het sterretje uit uw ruit snel gerepareerd en de parkeerschade van vorige maand weer hersteld. Neem eens contact met ons op en laat u bedienen!

E-mail: info@thecarbutler.nl


Reviews

  • Lid sinds: 9 oktober 2018

9 oktober 2018

Heerlijk mijn auto laten verzorgen door de mannen van Car Butler. Hij lijkt als nieuw!

17 mei 2018

Ik had een nieuwe ford gekocht, interieur laten reinigen bij Car Butler, prima resultaat geleverd.Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 Autowassen Index - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar