leyweglogo
5678

Poetsbedrijf Leyweg

2 reviews

- Zuid-Holland

Social:

Contacteer Wasstraatseigenaar

Contact the Wasstraat Owner

To inquire about this wasstraat, complete the form below to send a message to the wasstraat owner.


Professionele autopoetsservice voor totale reconditioning van personen- en bedrijfsauto’s voor zowel particulieren als bedrijven. Daarvoor bent u bij poetsbedrijf Leyweg aan het juiste adres. Meer dan poetsen alleen. Poetsbedrijf Leyweg is een gespecialiseerd bedrijf dat gebruik maakt van de modernste technieken. Zo zijn wij tevens gespecialiseerd in verontreinigingen en kleine schades door bijzondere oorzaken wegwerken. Denkt u bijvoorbeeld aan verfnevel en verfspatjes, metaaldeeltjes of neerslag van verontreinigde lucht en industriële uitstoot, welke zich in de loop der tijd aan de buitenkant van de auto zijn gaan hechten.

Uw auto verkopen, eerst een poetsbeurt! Indien u uw auto gaat verkopen of inruilen doet u er goed aan om de auto eerst volledig te laten poetsen. Dit is geen weggegooid geld, integendeel! Uit recent onderzoek van de ANWB is gebleken dat de inruilwaarde van een auto met minimaal 500 euro stijgt na een grondige poetsbeurt. Een poetsbeurt kost afhangende van de auto ongeveer een vierde van dat bedrag (€125,-). Snelle service: Omdat het vervelend is om uw auto te moeten missen staan wij garant voor een snelle service. Als de auto ’s ochtends tussen 9 en 10 wordt gebracht zorgen wij ervoor dat u de auto dezelfde avond schoon, fris en glimmend kunt ophalen.

– Professionele Carcleaning Den Haag
– Autopoetsen Den Haag
– Interieurreiniging / vlek verwijdering Den Haag
– Exterieur poetsen / polijsten Den Haag
– Geurverwijdering / Ozonbehandeling Den Haag
– Autowassen en stofzuigen Den Haag
– Koplampen polijsten
– Stickerverwijdering/ Reclame verwijdering Den Haag
– Hars / Teer / Verf / Rook verwijdering Den Haag
– Lakverzegeling Den Haag


Reviews

  • Lid sinds: 16 februari 2016

16 februari 2016

Voor de verkoop van mijn autootje heb ik een showroomklaar beurt laten uitvoeren bij autowas bedrijf Leyweg in Den Haag en ben er zeer content mee! Echt een aanrader!

  • Lid sinds: 26 januari 2016

26 januari 2016

Deze week mijn auto laten poetsen, specifieker het polijsten compleet wasprogramma. Terwijl ik op mijn werk was is mijn auto van top tot teen gereinigd en gepoetst. Prachtig resultaat.Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 Autowassen Index - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar